Volg ons ook op :

Kleuterturnen 1 & 2:

Op speelse manier worden de allerkleinsten in contact gebracht met de beginselen van gymnastiek. De nadruk ligt op klimmen, klauteren, tuimelen en evenwicht, maar vooral plezier maken. Dit door gebruik te maken van verschillende toestellen in onze turnzaal.

Recreaturnen 7-8 & 9-10 jaar:

In deze groep zijn alle kinderen vanaf het 1e leerjaar welkom. Zowel jongens als meisjes werken hier in kleinere groepjes op basis van niveau om nieuwe turnoefening te leren en de oude te onderhouden. Er wordt gewerkt op de verschillende toestellen zoals trampolines, lange mat, tumbling, balk, plint … Ook gymnasten zonder ervaring zijn welkom.

Recreaturnen +10 jaar:

In deze groep is iedereen vanaf 10 jaar welkom, inclusief (jong)volwassenen. Zowel jongens als meisjes werken hier in kleinere groepjes op basis van niveau om nieuwe turnoefening te leren en de oude te onderhouden. Er wordt gewerkt op de verschillende toestellen zoals trampolines, lange mat, tumbling, balk, plint,… Ook gymnasten zonder ervaring zijn hier meer dan welkom.

Recrea Competitie TUM C & DMT C (enkel na selectie) :

Gymnasten die reeds ervaring hebben met competitie in tumbling of trampoline of voor wie het A of B niveau net iets te hoog is, zijn na een selectieprocedure welkom in deze groep. Ze nemen deel aan interclubs en op de trainingen trainen zij op hun eigen niveau.

Préselectie Trampoline & Tumbling (enkel na selectie)

In deze groep wordt de basis gelegd voor de competitiegroepen zonder specifiek te focussen op 1 discipline. In deze lessen richten we ons vooral op basis houding, lenigheid,…

Pré-competitie (enkel na selectie)

In deze groep ontwikkelen de gymnasten de basis van de oefeningen die nodig zijn voor de competitiegroepen van Tumbling en DMT.

I-niveau (enkel na selectie)

Dit is de jongste competitiegroep van Tumbling en DMT. Deze gymnasten worden klaargestoomd om deel te nemen aan interclubs en officiële wedstrijden zoals het Provinciaal en Vlaams kampioenschap op I-niveau (instap-niveau competitie).

DMT B (enkel na selectie)

In deze groep trainen de gymnasten die deel nemen aan officiële wedstrijden in B-niveau Dubbele Minitrampoline en Trampoline

DMT A (enkel na selectie)  

In deze groep trainen de gymnasten die deel nemen aan officiële wedstrijden in A-niveau Dubbele minitrampoline.

TUM A B (enkel na selectie) 

In deze groep zitten de gymnasten die deelnemen in het A en B niveau van officiële Tumbling wedstrijden.

 

 

                      


Volg ons ook op :